Taxi Papendorp

Taxi PapendorpBent u op zoek naar een taxi in Papendorp? Geen probleem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van TaxiLux uit Utrecht verzorgen met genoegen uw rit. Dat doen we met klasse, comfort en kwaliteit. Onze reclamevrije, luxe wagens brengen u vlot, veilig en op comfortabele wijze naar uw plaats van bestemming. Volledig in stijl, en dat tegen reguliere tarieven.

Wij bieden zakelijke en particuliere ritten aan op afspraak. Waarheen en wanneer u maar wenst. Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs representatief en attent. Zij zijn behulpzaam, bijvoorbeeld bij het dragen van uw bagage. Onze chauffeurs zorgen voor een plezierige en stijlvolle taxirit naar uw bestemming. 

Zakelijke taxi Papendorp

Herinnert u zich hoe het vroeger was? De taxi was er vooral voor de welgestelden onder ons, een  luxe rit voor overwegend zakelijke doeleinden. Dat gevoel willen wij uitstralen. U krijgt bij ons persoonlijke en vriendelijke service van een correct geklede chauffeur, die u in verzorgd Nederlands en desgewenst ook in goed Engels te woord kan staan. 

Taxi Papendorp reserveren?

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een taxi Papendorp reserveren? Wij horen het graag. Bel ons geheel vrijblijvend op 030 - 879 99 99 of ga naar contact. U kunt nu ook bij ons gemakkelijk en online reserveren.


Reserveer nu online

Reserveer nu online


Alle creditcards worden geaccepteerd
Betaalmethoden

TaxiLux Utrecht

030 - 879 99 99
info@TaxiLux.nl

Wat zeggen onze klanten?

"TaxiLux zorgt ervoor dat ik altijd goed kan door werken tussen mijn afspraken in."

"TaxiLux vraagt goede prijzen voor een hele hoge service."

"Ik kan altijd gezellig kletsen met de chauffeurs van TaxiLux. Ik kom altijd ontspannen aan op mijn bestemming."

Ga naar recensies