Taxi De Bilt

Taxi de BiltEen taxi in De Bilt is gauw gevonden. Maar een taxibedrijf met klasse, dat is een ander verhaal. TaxiLux biedt u persoonlijke, vriendelijke en uitgebreide service zoals u die bijna nergens meer krijgt. Ons streven is om het u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden u eersteklas service voor reguliere tarieven.

Wij verzorgen zakelijke en particuliere ritten op afspraak, waarheen en wanneer u wenst. Eén van onze correct geklede chauffeurs haalt u op in De Bilt en spant zich ervoor in om uw rit van begin tot eind vlot, veilig en prettig te laten verlopen. Of u nu naar een zakelijk diner, een receptie of naar een luchthaven gaat: TaxiLux is uw Taxi De Bilt.

Taxi De Bilt naar luchthavens

Bent u op zoek naar een taxi in De Bilt, omdat u heerlijk op vakantie gaat? Of gaat u misschien op zakenreis? Onze taxi''s zorgen ervoor dat u zo ontspannen en fit mogelijk aankomt op de luchthaven. Doordat wij vaste tarieven hanteren voor diverse luchthavens en bestemmingen, weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. 

Taxi De Bilt voor topservice

U kunt ons dag en nacht bellen voor een taxi in De Bilt. Onze luxe auto’s uit de duurdere klassen staan garant voor een veilige en comfortabele rit. Onderweg kunt u rustig werken, bellen of ontspannen genieten van de reis. Dat scheelt kostbare tijd en energie.

Onze keurig geklede chauffeur spreekt niet alleen vloeiend Nederlands,  maar beheerst ook het Engels. 

Reserveer nu uw Taxi De Bilt

Wilt u een taxi reserveren om u in De Bilt op te halen? Neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 030 - 879 99 99 of ga naar contact. U kunt nu ook bij ons gemakkelijk en online reserveren.


Reserveer nu online

Reserveer nu online


Alle creditcards worden geaccepteerd
Betaalmethoden

TaxiLux Utrecht

030 - 879 99 99
info@TaxiLux.nl

Wat zeggen onze klanten?

"TaxiLux zorgt ervoor dat ik altijd goed kan door werken tussen mijn afspraken in."

"TaxiLux vraagt goede prijzen voor een hele hoge service."

"Ik kan altijd gezellig kletsen met de chauffeurs van TaxiLux. Ik kom altijd ontspannen aan op mijn bestemming."

Ga naar recensies