Taxi Utrecht Schiphol

Taxi Utrecht SchipholTaxi Utrecht Schiphol nodig? Dan moet u bij TaxiLux Utrecht zijn. Tegen reguliere tarieven bieden wij luxueus, representatief en comfortabel vervoer. Een ervaring vergelijkbaar met het rijden in een limousine, maar dan betaalbaar. TaxiLux Utrecht is de combinatie van een luxe en tegelijk voordelige taxirit van en naar Schiphol. U reist in een van onze nieuwste automodellen uit het luxere segment.

Bent u op zoek naar een taxibedrijf dat u van Utrecht naar Schiphol brengt en herkent u zich in één van de volgende situaties?

  • U wilt uw auto niet dagen- of zelfs wekenlang op Schiphol laten staan.  
  • U wilt met uw zware bagage niet per trein naar Schiphol reizen.
  • U wilt uw belangrijke vlucht niet missen door vertragingen op het spoor.
  • U wilt nog wat zaken kunnen regelen terwijl u onderweg naar Schiphol bent.

Reserveer dan meteen even bij TaxiLux een luxe taxi Utrecht. Bij ons begint de vakantie al voor uw deur, in één van onze prachtige wagens. Wij halen u thuis of van kantoor. U checkt ontspannen en op tijd in voor uw vlucht. 

Opgehaald worden bij Schiphol

Wilt u met een luxe taxi opgehaald worden bij Schiphol? Wij staan al op u te wachten bij uw terugkeer op Schiphol. Desgewenst bij de gate. Wel zo makkelijk voor u, met al uw bagage. U heeft er vast behoefte aan om zo snel mogelijk thuis of terug op kantoor te zijn. Stap lekker in, zeggen we dan, en laat u lekker en comfortabel rijden na uw lange reis. Ook wel zo veilig. 

Tarieven taxi Utrecht Schiphol

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Wij staan u graag te woord. Bel ons dan op 030 - 879 99 99 of ga naar tarieven.

U kunt nu ook snel en gemakkelijk online reserveren.


Bekijk onze tarieven

Reserveer nu online


Alle creditcards worden geaccepteerd
Betaalmethoden

TaxiLux Utrecht

030 - 879 99 99
info@TaxiLux.nl

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over onze airport service? Stel dan vrijblijvend uw vraag.

Uw naam:

Uw e-mailadres:*

Uw vraag:

loading